PROJECT KERKSTRAAT

GBN Bouwbedrijf - Project Kerkstraat

Karaktervolle landelijke villa, gelegen in een oase van groen op een boogscheut van centrum Sint-Niklaas en het landelijke Tielrode. Er werd gekozen voor karaktervolle kwaliteitsmaterialen die rondom de woning doorgetrokken worden voor een luxueuze hedendaagse gezinswoning.

PROJECT KERKSTRAAT

GBN Bouwbedrijf - Project Kerkstraat

Voor een zeer gekende geschenkenwinkel in Stekene, die uit zijn voegen barstte, mochten wij de uitbreiding van hun prachtige pand verzorgen. Zowel de commerciële ruimte werd uitgebreid, alsook werd er een appartement op de bovenverdieping gecreëerd.

PROJECT SINT-JOZEFSLAAN

GBN Bouwbedrijf - Project Sint-Jozefslaan

Vijf luxe nieuwbouwwoningen in Manoire stijl, gelegen te Stekene. De woningen werden voorzien in zowel pastorijgevelstenen alsook gekaleide stenen voor het perfecte subtiele contrast. Deze werden afgewerkt met prachtige zwarte smeedijzeren muurankers. Buiten de authentieke charme, hebben deze woningen een E-peil van 20 of lager. De perfecte combinatie van klassieke authenticiteit en modern comfort.

PROJECT STATIONSTRAAT

GBN Bouwbedrijf - Project Stationstraat

Dit tijdloze en ook moderne appartementsgebouw met 9 appartementen, werd compleet uitgerust met kwaliteitsmaterialen en straalt een tijdloze elegantie uit. Om het gebruiksgemak van de bewoners te vergroten, werden er 14 ruime garageboxen voorzien

PROJECT VLEESHOUWERSSTRAAT

GBN Bouwbedrijf - Project Vleeshouwersstraat

Voor een nieuwe regionale bouwpromotor, PN Creations, begeleidden we hen doorheen hun bouwproces. Het resultaat van een kleinschalig appartementsgebouw met plaats voor 5 appartementen. Perfect aansluitend in het beschermd dorpsgezicht van het gezellige en authentieke centrum van Sinaai-Waas.

PROJECT STADIONSTRAAT

GBN Bouwbedrijf - Project Stadionstraat

Appartementsgebouw met 7 appartementen gelegen in centrum Stekene. Het appartement werd afgewerkt in materialen die het nieuwe gebouw naadloos deden opgaan in het reeds bestaande straatbeeld. Ook werd er voorzien in ruime parkeergelegenheid door het bouwen van 12 garageboxen.

PROJECT LANGE DWEERSSTRAAT

GBN Bouwbedrijf - Project Lange Dweerstraat

3 Prachtige tijdloze pastorijwoningen gelegen in een zeer rustige straat tussen het Vlaamse Koewacht en Stekene. De woningen werden voorzien in authentieke pastorijstijl met de typerende ronde elementen aan de garages. Het zwarte schrijnwerk gaven deze klassieke toppers een moderne touch.

PROJECT KOOLPUTSTRAAT MELSELE

GBN Bouwbedrijf

Het kleinschalige nieuwbouwproject zal bestaan uit 2 gesloten en 2 halfopen bebouwingen. Met steeds 3 of 4 slaapkamers. Verder zijn alle huizen voorzien van een ruime tuin. De mogelijkheid om zelf de afwerking te kiezen, de energiezuinigheid (E30) en kwalitatieve afwerking mag je hier zeker niet vergeten als pluspunten. Ook de centrale ligging van dit project is één van de grote troeven.